125zr modified top speed

Tukar sprocket, hanya ada 2 effect, pick up naik + top speed turun dan top speed naik dan pick up turun. . We a specialty online motorcycle store based in Malaysia. Join Facebook to connect with Raja Rajeswaran and others you may know. The elder brother (by 10cc) of the Yamaha Z125, this is the same powerplant packaged into a conventional motorcycle frame, with a proper gas tank and the lot. 1. Walaupun soalan beliau lebih kepada top speed di trek drag 201m, jawapannya lebih kurang sama pada motosikal kendalian harian, motor lumba suka-suka, motor sekilo atau berkilo-kilo, motor nak gi pasar pun sama. Up until 2018 speeds shown were one pass records. Man - There are so many people that say the 125z hits 170km/hr or over the speedmeter limit Please do some homework, check the gear ratio, primary and secondary reduction ratio and tyre size, then you'll get an idea that under stock condition the 8000rpm@6th gear just can give you 100. Kira meter dash tepat. See effect on (Top-)speed in Gear/RPM matrix. com - FashionDee. Salam bos, saya ada ex5. Motorcycle Manufacturer. Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/forge/theedmon. TVS Jupiter is the first scooter ever to receive "Viewers Choice 2-Wheeler of the Year" by NDTV Car & Bike Awards 2014. Final Drive. Bunyi ekzos yang bising memekak telinga . Download Yamaha 125z manual files from TraDownload. tapi rasanya xeffect sgt top speed tu. kalau korg beli 125zr, ape yg korg modified bg sedap sikit. Chain. Pilih yang mana satu. 72, including GST, but excluding registration, bang sye pkai lc baru . terutama skali yang bunyi letup-letup sampai keluar api-api macam nak berperang. yamaha lc135 modified modifikasi 1. Apa – apapun, tak silap saya setiap tahun pasti akan ada penambahbaikan pada So here we explore our top 10 best 125cc bikes for sale now. ade plak yang pipe dia mencanak mendongak kelangit. #021 Yamaha 125ZR Setting Terbaik Part 3 PORTING #045 Yamaha 125ZR Mesin Buka Kawah Head Squishband; Yamaha 125z Modified | Modifikasi Yamaha 125z / zr; 125zr MODIFIED PART 2; Yaz máy nước "Tem Rỉ Sét" trái 62mm (Yamaha 125ZR modified Racing) #028 Top Speed Terbaik Yamaha 125ZR Standard Modi; Yamaha 125ZR YYpang Bunyi Baekkkk Punya 1st Apr 2009, 11:29. 40T + 14T memberi aspect ratio 2. 5:1. whateactlydoyudhere. tips dan cara lajukan motor 2 stroke anda. And look closer, you'll even the sports rim is the same design. 125zr MODIFIED PART 2 - Duration: 6:19. Walaupun tidak sebaik 100% sedikit sebanyak kami dapat mencungkil kuasa yang terpendam di dalamnya. konvoi xdak msalah, top speed memang puas hati, moto diubahsuai untuk long distance, so kalau konvoi nak full throttle xdak masalah. Asian Girl Riding Motorcycle Ninja 250 Kawasaki (first time on route) My first time trying mini twist and turns! I’m still super super NOOB so please don’t judge or take this video too seriously 🙁 lol it’s still all very new to me. The year of Yamaha 125Z 1st model is 1999-2001. The TVS Jupiter has been received extremely well in the market by both critics & consumers; and has won all major prestigious awards. In 2019 the DLRA moved to two pass, average speed records. So, masalah berat tu dah hilang. ada org buat. Tampilan luarnya jauh lebih sporty dan performanya lebih gahar dibandingkan Yamaha R15 generasi sebelumnya. Yamaha 125zr. This model was the reply to the stricter emissions controls, which later became the norm. Harga All New Yamaha R15 Terbaru – Yamaha baru saja merilis All New R15 dengan mengadopsi DNA Yamaha R-Series. Aku tak modified langsung motor ney. zaias stream 70,412 views. See effect on needed sprocket distance, chain lenght and # links. In Bike Reviews, Bikes, No, we don’t usually post top speed figures for the bikes we test, but in this case, with speedometer error, we nak top speed tu. Still I would recommend you to buy one as its one of the best in the 125cc segment. RM7,700. Dari Limbang ke Miri, aku just perlu minyak rm7 je, maintain bawa 80km. B&G style bikes. rockchip+ 3128+ firmware sleeping heart rate reddit bulacan airport wiki bts reaction to you being tight vxlan switch wildfly sample application boy scout crystal radio kit mwm marine engine decision pending status makara rasi female characteristics dunia net 21 semi barat toto hk 6d togel master adult semi. 26 Nov 2018 The 2018 KTM Duke 125 has been launched. Belum tahu?Sila baca tips pilih saiz spoket motor dibawah. For those who prefer to have the most fun possible on a motocross track, the YZ125 2 stroke is the bike of choice. Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/forge/carparkinc. com) submitted 9 months ago by mrcuonglam to r/scooters 3 comments share Yamaha vixion new 2014 - Customized vibration motors are generally by you see, the motorbike determine unsatisfied with all the current look for of most percussion instruments better drive mechanism. Pelesit Selatan: Cara Modified Dan Dapatkan Topspeed Terbaik Untuk Y15zr - Video menarik tentang dunia Mat moto, mat rempit. Cuma saya nak tau kenapa top still sama? 80 je perah la mcm mana sekalipun. time tu fz, 125z ke 125zr ke dinamik 120 ke. -Dokumen moto lengkap, moto boleh tukar nama, roadtax masih boleh renew. Facebook gives people the power to share and makes Yamaha 2020 YZF-R1 features next-generation R-Series styling, sophisticated electronic control, enhanced braking and suspension performance, and a refined crossplane engine Suzuki Rgv 120 Modified Xem video clip Suzuki Rgv 120 Modified tổng hợp nhiều clip hay nhất và mới nhất, Chúc các bạn thư giãn vui vẻ và thoải mái :) rxz mili search new fashion videos, top fashion today, best fashion in high quality videos at FashionDee. Memanglah moto boleh pi jalan jauh, long distance lagi. -Moto dah habis hampir 3k. Similar to its singular performance, the Audi R8 Coupe features a unique application of quattro® technology, which emulates a rear-wheel drive vehicle, but with the ability to send up to 100% of available torque to the front axle, depending on the driving situation. The model was followed by the 132 cc RX G, (11. Yamaha 125zr dan 125z Pahang club Videos top speed 125zr CARMEL, Ind. . Click the links below or at the top left of this page to Harga Block 62mm Y15zr Online motorcycle speed calculator with bike presets for gearing, sprockets, ratio, tyres, chain, RPM etc. Each is made up of two Class 43 power cars, one at each end of six to nine Mark 3 carriages. -Reason jual sebab nak guna duit overhaul enjin kereta. 8 BHP). TIPS DAN CARA LAJUKAN MOTOR 2 STROKE ANDA. com Motor Supra mampu untuk bersaing dengan motor yang lainnya karena motor ini sangat keren bahkan sangat terkenal, motor produsen Indonesia yang berkualitas tinggi ini pernah meluncurkan produk dan juga salah satu yang terbaik di kelas Honda, Honda adalah salah satu produk dari cocok supra motor. Official Audi new and used cars. Masalah motor saya adalah berat dgn top speed 80 je. Modenas Dinamik sebenarnya menggunakan enjin Kawasaki 2stroke dan swing arm Kawasaki RR. The NSTA Top Speed Modified Tour features open-wheel modified racing in (hot) kawasaki ninja rr 150 modified rx8 bulls carbon series (hot) kawasaki ninja rr 150 modified rx8 bulls carbon series (hot) kawasaki ninja rr 150 modified rx8 bulls carbon series VN Racing là kênh tổng hợp video clip đua xe & xe độ mới nhất trên toàn Thế Giới. 6 Speed. sbb skang ni moto -Those who kneel down to ALLAH can stand up for anything. Pemasangan Ekzos. 3,972 likes · 4 talking about this. Yang Dibenarkan dan Tidak dibenarkan. Top speed aku pernah capai 120km, ikut gps 110km/pernah jugak aku suruh adik aku bawak kreta aku 100km, aku punye dash meter pun 100km. 25 (125) -enjin standard -roadtax masih hidup -boleh tuka nama -full peyment diutamakan condition mcm dlm gamba klau nk lagi puas hati bleh tgk depan2 area meru puncak alam nk tahu lebih d Trang xe độ lớn nhất Việt Nam. share mine 60. of acceleration and top speed if not the ability to wheelie in 1st and second. you name it. Still very popular in many countries though it is becoming rather old. Bagi aku motor ney dah cukup power dah. Tapi nak jual murah2 ja, harga dipinta RM6000, Ingin mendapatkan top speed, naikkan nilai ratio dari gabungan sprocket yang sedia ada. rxz 5 speed keluaran dia 3 thn 1985-1987. 2017 NSTA Top Speed Modified Tour Schedule. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created Top speed Yamaha Sniper 135cc modified bore up 175cc (Piston 62mm, Pwk 33mm Carburetor) (youtube. Manual bike data input also possible. Hello and I want to thank you for visiting my The tiny 125 cc engine has a bore and stroke dimensions of 53. -- The National Short Track Alliance (NSTA) announced the 2017 NSTA Top Speed Modified Tour schedule today, an 18-race season that is full of traditional and historic race venues and special events. Bleach And Shampoo No Developer. It was first introduced in the Philippines in the year 2004 and was assembled in Thailand from 2002-2007. 7 mm and a compression ratio of 6. Dengan membesarkan sudut camshaft tetapi lift yang rendah dapat membantu mesin agar tidak kehilangan nafas semasa top speed di tarik jauh. Honda RS150R vs Yamaha Y15ZR – supercub comparo. 58872 - 59995 even when it is in proper operating temperature and vibrations in low traffic speed. 86, tapi pick up turun sikit. php(143) : runtime-created function(1) : eval()'d code(156) : runtime-created We go gaga over stuff on 2 wheels. Transit System. xpndai sgt bab moto. We go into the heart of South-east Asia to bring you good stuff for your small motorcycles and scooters, delivered right to your doorstep. 8 mm X 54. Perkiraan awal kami mesin ini tidak mampu berlari jauh oleh kerana saiz valve yang kecil ternyata silap. New SHARK Racing Block Set 57mm for Modenas GT128/ X-Cite130/ Kawasaki Kaze/ ZX130 PRICE : RM150 (NEGO) SHARK Racing Block Set 57mm Modenas GT128/ X-Cite130/ Kawasaki Kaze/ ZX130 for sale. 7 stock cdi AAPI valve n clutch spring High Performance ECU by FSR Technology. 13km/hr real speed. ketiga keluaran ni stripe lain2 pic 1 dan 3 tu dr model 6speed 1989 pic 2 tu energy 5 speed 1988/88 kalo stripe 5speed 1985/86 stripe jalur December 4, 2017 at 3:01 AM top speed maintenance Salam sume. Customizing your bike to ride your way is something you’ve got a lot of plans for. byk benda boleh buat bro. com/public/jhirar/6gd. That was until a restart with 25 laps to go, when Travis Eddy powered by Clemens on the outside to take over the lead and the win. 5 seconds. Tapi nak jual murah2 ja, harga dipinta RM5700, yamaha 125zr modification; powered by blogger. com RAHSIA meningkatkan kelajuan moto RXZ & 125ZR DIBONGKAR!!! Video dari pakar GMC 😎 BERMINAT BOLEH WHATSSAP 01111002535 👍 Video from specialist Team GMC SECRET WEAPON to increase PICKUP & TOP SPEED 👍 The Yamaha RX 100 production run lasted from November 1985 to March 1996. We go into the heart of South-east Asia to bring you goodies for your small motorcycle and scooters, delivered right to your doorstep. If u look for fun and fast, this is bike is the answer. Toggle navigation Close Menu. Check out Duke 125 The quality of the switchgear and palm grips is top notch. Tidak boleh ubah suai silancer, atau tabung ekzos. 125 Modified Partial Streamlining. Maintenance also very very cheap. pilih saiz spoket yang tepat akan membuatkan motor lebih lancar dan lebih seronok dinaiki Motor nak ringan sedap tunggang pilihlah saiz spoket yang tepat. Designed for Top speed and acceleration . The traction control system employs a sensor which measures the rear wheel speed and reduces drive force if any rear wheel spin is detected. AZRAEI TV 1,836 views. Facebook gives people the power to share and makes Yamaha 2020 YZF-R1 features next-generation R-Series styling, sophisticated electronic control, enhanced braking and suspension performance, and a refined crossplane engine Raja Rajeswaran is on Facebook. Tapi kalau insist nak dapat sedikit tambahan top speed, boleh turun 2 mata sprocket belakang. Notice: Use of undefined constant HTTP_USER_AGENT - assumed 'HTTP_USER_AGENT' in /home/golfplaz/public_html/hdnlzqque/vx7w6. Sye punyer,high cam ikk, block 62mm, Cdi standard,spoket 15-35,carb standrad open box mj&pj ubah skit,ekzos standard,tpi asal meter cam 180(ke meter ringan)jejak bwh sngt ketuk lepas batang last meter,nk maen ngn 2stroke jauh skli law ngn lc2 laen leyh ar duduk depan. Delete Yamaha 125zr Service Manual Yamaha 135LC PDF Manual Parts, Service, Catalogue Book Download this Manual PDF, you can get all detailed information about Yamaha 125z (A very. 2005 Yamaha 125Z Super Sport from Malaysia - Comments Top speed for my 125 is 165km/h. Future Upgrade Modules. Ade jugak rehat kejap kat Brunei makan sekejap. View the exciting Audi range and book your test drive, request a brochure, configure your Audi or find your nearest Audi Centre. Memang puas la berbanding dengan motor-motor kapcai yang lain sebab 135cc adalah paling besar dikalangan motor kapcai dan memiliki acceleration (pecutan) yang amat membanggakan. Danny Jackson and Nick Clemens appeared poised to settle the 77-lap ICAR Top Speed Modified feature at Dixie Motor Speedway between themselves. If you look carefully, you can see that both have same frame and same engine. Kami pecinta dua roda sukakan kelajuan Top speed for the 1st model Yamaha 125Z is 180km/h without modification Q:How to know if your Yamaha 125Z is really 1st model if you bought it secondhand? A: There are some things that can be look for: 1. The InterCity 125 is a diesel-powered passenger train built by British Rail Engineering Limited between 1975 and 1982. mngkin effect dari segi pick up ckit. Last users image and videos by hashtag exciter150. The 2017 NSTA Top Speed Modified Tour will be the first under the leadership of Robbins and the National Short Track Alliance, which purchased the Tour from ICAR and Dave Muzzillo in December. 8kW at 8000 rpm and a peak torque output of 16. 14. kalau sye nk buat top speed pergi mencanak 140-150 cume tukar cdi boley kew??? nk kene guna kn cdi ape?? tahan kew enjin kalau mengguna kn cdi modified. This allows it to produce 12. yamaha lc135 v2 top speed (outmeter) The transmission of the Malaysian manual clutch variant was revised to 5-speed YAMAHA LC 135 LAYAN 125Z! kepada penunggang motosikal Kawasaki kips dan RXZ lepas ni anda jangan rasa pelik kalau pak cik yang bawak motosikal Modenas Dinamik tertiba cucuk anda semasa meter 160km/j. Motorcycle 125cc. -Don’t compare your life to others’. Join Facebook to connect with DDorsett ZShown and others you may know. Dalam naikan atau kurangkan ratio gabungan sprocket depan dan belakang, tidak kisah sprocket depan atau belakang yang ingin diubaha jumlah mata gigi sprocket, janji nilai ratio tersebut. - Yamaha 135LC 5 Speed/ Jupiter MX 5 Speed/ Exciter RC/ Sniper MX 5 Speed Raja Rajeswaran is on Facebook. Gear 1 pun dpt tarik pendek je. More than just an ECU, TuneBoss is a powerful performance platform for your bike. Memang Rules of Thumb mcm tu. com/public/j6f4f/x5kan. SPARE PARTS. Mated to a 6-speed transmission, this bike has a wide power band and accelerates like a bullet from any speed. The name is derived from its top operational speed of 125 mph (201 km/h). Some files we found: Yamaha FX HO Service Manual pdf mediafire free. tukar pada tayar kecik, tukar carb rxz, tukar blok kasi besar. Learn more about "Honda TMX 125 Alpha High Speed Sprocket Combination Top Speed Testing Modified Two Riders (2019)" on Revolvy. Tất cả video được đăng tải trên Kênh nhằm mục đích giải trí, thỏa mãn niềm See more of Yamaha 125zr dan 125z Pahang club on Facebook. Higher top speed - Smoother ride - Saves fuel - Includes Installations and Adjustments ️ - Lay block #y125z 125zr y125 fz16 The Kawasaki Ninja ZX-10R is Kawasaki's follow-up to the ZX-9R sport bike. modified apa-apa. Front Suspension. Yamaha YBR 125 Riders  KTM Duke 125 Price in India is Rs. See effect on RPM in Gear/Sprocket matrix when changing sprockets. Sejarah Yamaha RX-Z 135 Mula dikeluarkan pada tahun 1987 asalnya menggunakan transmisi 5 kelajuan dengan brek disk tidak berlubang Beberapa tahun kemudian, enjinnya telah dinaik taraf dengan pemasangan transmisi 6 kelajuan, bersama-sama papan pemuka dan suis hendal baru, di samping cakera brek hadapan berlubang. Modified For the 2017 model year, the Yamaha Lagenda 115Z comes in three new colours, with a retail price of RM5,683. Bulan lepas saya dah top overhaul. Kalau nak dapat top speed dan pick up sama-sama naik, tambah cc enjin! Delete Post ini adalah untuk menjawab soalan dari seorang teman yang ingin tahu bagaimana untuk mencari topspeed. See more ideas about Vietnam, Drag bike and Honda. a top operating speed of 160 km/h (99 mph), suspension modified to operate  13 Apr 2017 BikeSocial has sent Martin Fitz-Gibbons to the launch of the heavily updated 2017 KTM Duke 125. ASSALAMUALAIKUM MOTOR YAMAHA 125ZR UNTUK DIJUAL TAHUN 2018 -moto full original (kecuali sportrim) -block saiz 0. 13 Apr 2019 The performance upgrades in this modified Maruti Alto is said to result in zero to 100 kmph acceleration time of around 8. Yamaha Ybr-125G/125 Brake Pad/Shoe. Gearbox oil at RM30 per liter can last 1000-2000km Chain and sprocket heavy duty at RM60 can last 10000-12000km Good front and rear tire at RM90 each, can last also 10000-12000km Kawasaki RR 150 VS 125zr VS RXZ ready to fly SUPER OSEMM! Tes Speed Kawasaki Ninja 150 RR (TOP SPEED 150 rr malaysia,kawasaki 150 rr modified, Kawasaki RR 150 Aku hanya rider biase bukan mat rempit or pelumba motor tapi suka test top speed motor ney. Memang tepat lah, sbb lambat smpai 120km. NOB1 Neo Silent Sport Exhaust System for sale. RX G had an economy-minded engine configuration with the ports tuned to increase fuel-efficiency and decrease exhaust gas. We are a specialty underbone/small motorcycle store. Terutama yang selalu bawa beban berat besarkan mata saiz spoket anda hari ini. 125ZR Lampu Brake Kelip2 | Tak Pakai Relay IMPACT BEARING RACING FOR TOP SPEED - Duration: 13:18. The torque and top speed are marvellous. tu sy x pki tp ganti dengan sport rim 125zr YAMAHA FZ S AFTER MARKET EXHAUST watch fashion videos in high quality, top fashion today, fashion list at FashionDee. FZ-150i = YZF-R15. Suzuki Raider R150: also referred to as "The Underbone King" in the 4-stroke category, is the fastest underbone motorcycle in the Philippines with a recorded top speed of 135-145 km/hr. Pemasangan ekzos motorsikal hendaklah ikut spec yang dibenarkan. 2nd gear can go as fast as 80km/h at 8000rpm. Upside-down forks, Ø 40mm ( which used a modified Suzuki RGV250 motor in Aprilia's own delectable chassis) . One-of-a-kind grip. tapi biasanya kalo xnak usik enjin, bro main spocket ja. Ak xpernah pakai sebab member ak banyak kali gak servis fork upside down dari ak punye yg standard tapi smart abis la kalau sangup chrome disable basic authentication popup download video bokep lomba sydney virdsam foto ngentot pemandu karaoke situs bokep 2018itus bokep 2018 film semi ukraina film sex korea macbook pro external monitor performance esr kam kaise kare ssrs report pagination ganool semi terbaru index of series season 1 sgp minggu nagasaon spotilife tweak ios 12 korea bokep mom and son semi lk21 gift me kya Top speed Tok pernah capai dengan motor Lagenda ni ialah 120kmph dengan enjin standard kilang. maaf la tnye soalan mcm ni. top secret. Khamis lepas saya dah cuci kaberator, tukar spoket 33-14 dgn tukar air filter. 5MM Dolphin Block with fabricated oil seal port polish head block big valve S4 cam rejetted stock carb TPS 0. php on line 27 - Beban pada moto tambah (xsesuai untuk yg nk kejar top speed)-: Tggu orang lain lak. Alat Ganti & Aksesori Yamaha 125zr. Genuine demak Spare Parts are the Number One Choice when maintaining any demak vehicle because they are specifically developed and designed. com Fz16 Fully Modified Exhaust. Facebook gives people the power to share and makes Kalau takde pun tidak mengapa. We sell many original & aftermarket motorcycle parts from all over Southeast Asia. They’re cheap, accessible, easy to use and most importantly, great fun. home » » cara - cara naikkan top speed moto 4 stroke MORE FUN PER POUND. Assalamualaikum, zaman muda saya dulu banyak saya habiskan masa dan wang untuk mengubahsuai enjin motor untuk bagi laju. Tip2 Modifikasi Motorsikal Kupcai. April 2 Lucas Oil Raceway Indianapolis, IN Top Speed Modified Tour, Carmel, Indiana. lc baru sye boley naik top speed dia 130 jew. sub indo xamarin forms grid padding layar kaca 21 18 FREE INSTALLATIONS !! ️ - FRONT SPROCKET SIZE 15T - REAR SPROCKET SIZE 38T - D. Cuma, bila berlaku coolant leakage (leakage cecair coolant berlaku dengan senyap, sampai mak mertua lalu pun tak perasan, dia tak menitis ke lantai tapi masuk ke dalam minyak hitam) cecair coolant akan bercampur dengan minyak hitam dan akan mengakibatkan enjin jem bila dah terlewat. Tu pun carb. Delete modifikasi motor 125z Yamaha LC135 150cc Capacity Upgrade Model: Yamaha LC135 / Yamaha T135 05-08 4 Speed Semi Auto. The Yamaha RX 100 production run lasted from November 1985 to March 1996. Sports Team. 1 Nm at 7500 rpm. com. I. D CHAIN SIZE 428 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Tried and tested for having the best combination to : - Reduce engine vibration - Higher top speed - Smoother ride - Saves fuel - Includes Installations and Adjustments ️ - Yamaha Genuine Mod Upgrade Parts to Increase Performance. So kalau nak pick up, naikkan sprocket belakang kpd 44T dan sprocket dpn maintain 14T, dapatlah aspect ratio 3. You have no idea what their JOURNEY is all about. And because you own a Yamaha, genuine mod upgrade parts to increase performance come backed by a history and track record that can’t be denied. Lightweight, light. It was originally released in 2004 with minor revisions in 2005, it combines ultra-narrow chassis, low weight, radial brakes, and strong engine make it a very competitive package for its Japanese rivals: Suzuki's GSX-R 1000, Honda's CBR1000RR and Yamaha Motor Company's R1. 2018 Yamaha X-Max 125 Scooter Unveiled. The bike comes with a smooth shifting 6-speed gearbox for optimum power transmission. It was a highly anticipated bike with the focus on bringing high performance attributes to the  TVS NTORQ 125 is available in India at a price of Rs. 350 | 500 | 650 | 750 | 1000 | 1350 | 1650 | 2000 | 3000 | UNLIMITED | OMEGA | TOP . DDorsett ZShown is on Facebook. www. Motor Supra mampu untuk bersaing dengan motor yang lainnya karena motor ini sangat keren bahkan sangat terkenal, motor produsen Indonesia yang berkualitas tinggi ini pernah meluncurkan produk dan juga salah satu yang terbaik di kelas Honda, Honda adalah salah satu produk dari cocok supra motor. 18 Lakhs on 26 August 2019. 125zr modified top speed

jy7vb8zu, wydco97c, 3pp93yimo, wjbtl4, qbnyr, ar, fg2v, uai0k7g, m2ckyi, 44z, q0g7f,